Diensten

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Dagelijks management

Het inrichten van online tools om zoveel mogelijk (terugkerende) werkzaamheden te automatiseren, of het opschonen van je inbox en archief. Ik kan je helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Administratie

Bij succesvol ondernemen hoort het bijhouden van je administratie. Cijfers, lijstjes, analyses, kom maar op. Ik help je bij het inzichtelijk maken van je financiën en hoe we dit kunnen systematiseren.

Online Marketing

Voor een ondernemer is het erg belangrijk om online zichtbaar en vindbaar te zijn. Ik help je met een plan van aanpak om online marketing effectief in te zetten.

Communicatie

Je uitstraling naar buiten is enorm belangrijk. Communicatie met leads, klanten, teamleden en leveranciers is belangrijk voor het succes van je onderneming.

Diensten / producten

Wil je een event organiseren of ondersteuning bij het leveren van je diensten of producten?  Vraag het me en ik zorg ervoor.

Pinterest Marketing

Pinterest is een zoekmachine. Met Pinterest genereer je veel traffic naar je site. Door de hoge viraliteit en houdbaarheidsdatum van pins blijft je content lang zichtbaar voor je doelgroep.

Heb je een vraag of wil je met me samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Privacyverklaring

Volg me op social Media