Wat is een Virtueel Assistent?

Een Virtueel Assistent is een zelfstandig ondernemer met een eigen expertise. Zij (of hij) werkt vooral online vanuit haar eigen kantoor en ondersteunt andere ondernemers bij de uitvoering van operationele werkzaamheden, alledaagse taken of specifieke projecten. Zij adviseert over het structuren en systematiseren van terugkerende taken.

Wat levert samenwerken met mij jou op?

Rust en tijd

Vanaf de eerste dag krijg je al meer lucht. Ik wacht niet af, maar neem jou taken uit handen.  Hierdoor krijg jij weer rust en tijd, waardoor je weer gericht aan je groei kunt werken en je doelen en planningen gehaald kunnen worden.

Flexibel inzetbaar

Ik kan al voor enkele uren per week voor jou aan de slag. Doordat ik op afstand werk, zijn we enorm flexibel. Jij bepaalt zelf welk pakket je afneemt. Zo weet je precies wat je betaald.

Structurele oplossingen

Ik implementeer systemen en tools om zo efficiënt mogelijk te werken. Ik zorg voor de uitvoering. Terugkerende brandjes blussen is verleden tijd. We gaan kijken naar structurele oplossingen.

Ik ben ook ondernemer

Ook ik ben ondernemer en weet dus als geen ander wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Als sparringpartner sta ik naast jou en denk ik mee over de volgende stap.

Geen extra kosten voor jou

Een werkplek inrichten en andere voorzieningen regelen is niet nodig. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor, met eigen apparatuur. Je hebt niet te maken met sociale lasten en premies.

Netwerk van VA’s

Ik ben aangesloten bij de VP Club Exclusive. Een netwerk van Virtueel Professionals die gezamenlijk de krachten bundelen. Als ik niet de juiste persoon ben voor een opdracht of over de juiste expertise beschik, is er altijd wel een andere VA die geschikt is.

Hoe gaat dat dan, samenwerken met jou?

Let's connect

Stuur me een mailtje of laat je gegevens achter. Ik neem snel contact met je op en dan plannen we een vrijblijvend gesprek. Dit kan telefonisch, via skype of live.

Het is belangrijk dat we een goede match zijn.  Jouw bedrijf is jouw alles en het is niet niks om een deel van je taken uit handen te geven. Dan wil je wel dat er een klik is.

Let's talk

Samen bekijken we waar jouw behoefte en urgentie ligt en op welke wijze ik jou kan ondersteunen.

Ik werk op basis van pakketten. De pakketten zijn gebaseerd op een bepaald aantal uren ondersteuning per maand tegen een vast tarief.

Hoe meer uren ik jou kan ondersteunen, hoe meer jij je handen vrij hebt en we samen kunnen bereiken.

 

Let's work

Bij de start van de samenwerking maken we heldere afspraken die we vastleggen in een overeenkomst.

Wekelijks hebben we overleg via skype of telefoon om de stand van zaken te bespreken.

Regelmatig plannen we een live afspraak in om onder het genot van een kop koffie, verdere plannen uit te werken.

 

Voor wie?

Ik werk het liefst met gedreven, ambitieuze ondernemers, die een doel voor ogen hebben en bereid zijn hiervoor hard te werken. Ondernemers die weten wat ze willen en graag hun bedrijf willen laten groeien. Vertrouwen en eerlijkheid zijn voor mij belangrijke waarden voor een goede samenwerking. Een natuurlijke klik hoort daarbij.

Heb je een vraag of

wil je met me samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Privacyverklaring

Volg me op social Media