Hoezo, Virtual Assistant?

Niets doen is niet aan mij besteed. Ik ben altijd wel ergens mee bezig.  En denken doe ik ook veel. Vooral vroeg in de ochtend, als de rest van de wereld nog slaapt. Dan ben ik helder en ontstaan ideeën en plannen.

Oplossingen zoeken voor problemen, creatief en inventief zijn. Zoeken naar manieren om iets makkelijker, handiger en sneller te doen. Daar ben ik goed in!

Leuk, maar wat moet ik met al die ideeën die ik heb en mogelijkheden die ik zie?

Bij toeval kwam ik het begrip Virtual Assistant tegen. Dit is het, dacht ik en terwijl ik verder las, werd ik steeds enthousiaster. Dit is het werk waarin ik mijn sterkste kanten optimaal kan inzetten.

De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. De keuze te hebben om uitdagend werk te doen voor leuke opdrachtgevers. En deze opdrachtgevers heel blij te maken door taken uit handen te nemen, zijn allemaal redenen voor mij om voor dit vak te kiezen.

Deze stap wilde ik professioneel aanpakken.  Ik heb dan ook de enige officiële Nederlands toegekende gecertificeerde opleiding tot zelfstandig virtueel assistent gevolgd aan de Academie voor Virtueel Professionals en ben hiermee officieel gecertificeerd Virtueel Professional.

Studie & werk

Na mijn studie Facility Management ben ik op zoek gegaan naar een leuke baan.  Als kind was ik al gefascineerd door de lokale Rabobank. Daar wilde ik later ook werken.

Mijn eerste baan was inderdaad bij Rabobank. Diverse functies heb ik gehad, maar in de rol van Intern Accountmanager Private Banking voelde ik me in mijn element.

Daarna ben ik gaan werken bij een Assurantiekantoor, waar er veel persoonlijk contact met klanten is.  Ervoor zorgen dat de buitendienst op pad kan en voorbereid het adviesgesprek in kan, is in essentie mijn taak. Alle taken op kantoor rondom het klantproces, van voorbereiding tot afronding, liggen bij mij. En dat is precies waar mijn kracht ligt.

En verder…

Ik ben getrouwd en mama van een zoon van 7 en 1 en een dochter van 5.

Met auto’s of poppen spelen, tekenen of knutselen,  rommel opruimen en wasjes draaien doe ik ook nog allemaal.

Een avond uiteten en genieten van een 5-gangen menu of zelf uitgebreid koken of bakken vind ik heerlijk.

Vroeg in de ochtend, voordat de wereld wakker wordt, een workout doen, geeft me energie en houdt me fit.

Reizen en verre landen bezoeken vind ik geweldig. Ik ben dan ook al op heel wat mooie plekken geweest. Nu gaan we heerlijk ieder jaar met de kinderen naar de camping om te genieten van elkaar, de zon en even helemaal niets te hoeven doen. Niets is fijner dan de hele dag buiten leven.

VP Club Exclusive

Ik ben lid van de VP Club Exclusive, een online lidmaatschap voor Virtueel Professionals die graag gezamenlijk de krachten willen bundelen en zichzelf willen ontwikkelen.

Wat vertellen anderen over mij?

“Er komt een moment dat er teveel te doen is in je bedrijf en je het niet meer alleen aankunt”

Wanneer je op zoek bent naar een gedreven virtueel assistent die je niet alleen extreem waardevol helpt met het uit handen nemen van operationele taken zoals de administratie, blogposts inplannen en het regelen van zakelijke afspraken.

Maar ook met je meedenkt op strategisch niveau. De online marketing naar het volgende level wil tillen. Zeer secuur werkt. Afspraken altijd nakomt. En persoonlijk betrokken bij jouw bedrijf en jou als ondernemer. Dan is Miriam Bommer dé aangewezen Virtueel Assistent voor jou. Absoluut een aanrader!”

Femke de Jong

Founder & Coach, Femmevalerie

Mijn bedrijf is in de loop der jaren gegroeid en zo kwam ik op het punt dat ik meer mogelijkheden zag maar de grens bereikte van mijn beschikbare tijd en energie. Om zacht te kunnen blijven werken ben ik gaan samenwerken met Virtueel Assistent  Miriam.

Vanaf dag 1 levert haar assistentie mij tijd en ruimte op. Miriam kruipt in de huid van haar klant en diens business. Miriam weet wat ik belangrijk vind en stemt haar werk daar naadloos op af. Zo ontzorgt zij me enorm. Ik kan me volledig bezig houden met mijn klanten en met het maken van content en Miriam draagt zorg voor o.a. zichtbaarheid, een frequente en éénduidige uitstraling van communicatie- en marketinguitingen en maakt het mij gemakkelijk door te werken met ondersteunende tools die zij inricht en welke structuur bieden.

Ik kan iedere zzp’er die in deze fase van groei zit met zijn/haar bedrijf,  een Virtueel Assistent als Miriam Bommer aanraden.

Maaike de Bruijn

Erkende loopbaan- & zacht werken coach, Bewust Zijn in Wording

Privacyverklaring

Volg me op social Media