Hi,

ik ben Miriam

Niets doen is niet aan mij besteed. Ik ben altijd wel ergens mee bezig.  En denken doe ik ook veel. Vooral vroeg in de ochtend, als de rest van de wereld nog slaapt. Dan ben ik helder en ontstaan ideeën en plannen.

Oplossingen zoeken voor problemen, creatief en inventief zijn. Zoeken naar manieren om iets makkelijker, handiger en sneller te doen. Daar ben ik goed in!

Leuk, maar wat moet ik met al die ideeën die ik heb en mogelijkheden die ik zie?

Bij toeval kwam ik het begrip Virtual Assistant tegen. Dit is het, dacht ik en terwijl ik verder las, werd ik steeds enthousiaster. Dit is het werk waarin ik mijn sterkste kanten optimaal kan inzetten.

De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. De keuze te hebben om uitdagend werk te doen voor leuke opdrachtgevers. En deze opdrachtgevers heel blij te maken door taken uit handen te nemen, zijn allemaal redenen voor mij om voor dit vak te kiezen.

In 2017 heb ik mij officieel gecertificeerd als Virtueel Professional aan de Academie voor Virtueel Professionals. 

My Story

Hoe het begon

Een wereld ging voor me open. De afgelopen jaren heb ik met vele ondernemers mogen samenwerken. 

Online Marketing vind ik ontzettend fascinerend. Om je doelen en klanten te bereiken door het inzetten van de juiste mix, is een geweldig iets. Als Visueel ingesteld persoon, die graag mooie beelden ziet, was het logisch dat Pinterest mijn medium was. Fantastisch om te zien hoe je Pinterest kunt inzetten voor je bedrijf om je doelgroep te bereiken.

Ik ontdekte Pinterest net nadat het live ging in 2010, toen nog op uitnodiging. Ik gebruikte Pinterest vooral persoonlijk als visuele verzamelplek voor mijn recepten, woondecoratie en andere dingen die ik leuk vond. Eindelijk een mooi overzicht.

Inmiddels gebruik ik Pinterest voor mijn bedrijf. De groei die me dit heeft gebracht wil ik ook jou laten ervaren.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Heb je een vraag, of wil je met me samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Contact

E-mail: info@miriambommer.com

Telefoon: 06-46023932

Waar ik jou mee kan helpen

Pinterest advies,  Pinterest management  & Pinterest account set up

Ik kan je helpen met:

  • Pinterest Advies
  • Pinterest Account set-up
  • Pinterest Management
  • Proces Management

Privacyverklaring

Volg me online