Diensten

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ik kan veel voor je doen. Wat jij niet weet, niet kunt, niet wilt, kan ik voor je oppakken.

Dagelijks management

Het inrichten van online tools om zoveel mogelijk (terugkerende) werkzaamheden te automatiseren, of het opschonen van je inbox en archief. Ik kan je helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Administratie

Bij succesvol ondernemen hoort het bijhouden van je administratie. Cijfers, lijstjes, analyses, kom maar op. Ik help je bij het inzichtelijk maken van je financiën en hoe we dit kunnen systematiseren.

Online Marketing
Voor een ondernemer is het erg belangrijk om online zichtbaar en vindbaar te zijn. Ik help je met een plan van aanpak om online marketing effectief in te zetten.
Communicatie
Je uitstraling naar buiten is enorm belangrijk. Communicatie met leads, klanten, teamleden en leveranciers is belangrijk voor het succes van je onderneming.
Diensten / producten
Wil je een event organiseren of ondersteuning bij het leveren van je diensten of producten?  Vraag het me en ik zorg ervoor.
Pinterest Marketing
Pinterest is een zoekmachine. Met Pinterest genereer je veel traffic naar je site. Door de hoge viraliteit en houdbaarheidsdatum van pins blijft je content lang zichtbaar voor je doelgroep.
Klinkt goed?
Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Pin It on Pinterest